ANKARA / BALA - Büyükboyalık İlkokulu

Büyükboyalık İlkokulu

BÜYÜKBOYALIK MAH. BÜYÜKBOYALIK KÜME EVLERİ LOJMAN BLOK NO 176 BALA / ANKARA
Vizyon
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
09.00-14.45
Kömür kaloriferi
Lojman
3 -
Ulaşım
Ana yol kenarına kadar ego geçmektedir.Anayoldan okul arası 1 km dir.Servis yoktur.
Servis yok.
Köy.
İle 75 km ilçeye 10 km uzaklıktadır.